Over ons

Rolf Jansen

Rolf Jansen heeft Economie en Psychologie gestudeerd aan de UvA. Na zijn studie in 2000 is hij in de makelaardij terechtgekomen en gecertificeerd NVM makelaar/taxateur geworden. Hij is mede-eigenaar geweest van MakelaarsPunt Amsterdam. Naast het begeleiden van aankoop-, verkoop-, huur- en verhuurtransacties heeft hij velen objecten in Amsterdam en omstreken getaxeerd. Rolf was van 2013 tot 2017 mede-eigenaar van Buro Amsterdam, een bedrijf dat historische panden renoveert en ontwikkelt voor de verkoop en verhuur. De laatste jaren investeert Rolf in diverse zakelijke initiatieven op het gebied van vastgoed en horeca.

Raymond Varossieau

Raymond Varossieau heeft een achtergrond als projectmanager en vastgoedontwikkelaar. Hij studeerde Bouwkunde in Utrecht en ‘s-Hertogenbosch. Van 1988 – 2000 werkte hij bij Dura Vermeer en Heijmans, waar hij verantwoordelijk was voor omvangrijke projecten. In 2000 werd hij zelfstandig ondernemer. Zijn opdrachtgevers/ partners zijn institutionele beleggers, vastgoedontwikkelaars, corporaties en eigenaar-gebruikers. Van 2013 – 2018 heeft hij met zijn bedrijf voor een tweetal vastgoedfondsen en een maatschap woningvastgoed verworven in Amsterdam en Rotterdam. Dit vastgoed heeft hij aangekocht, ontwikkeld, verhuurd en beheerd. Raymond woont en werkt al meer dan 30 jaar in Amsterdam.

Robert Padt

Robert Padt ontwikkelt en belegt sinds 2003 in Amsterdams vastgoed. In de periode 2003-2010 heeft hij meerdere objecten, ook voor eigen rekening en risico verworven en gerenoveerd. Van 2011-2018 was Robert mede-eigenaar van Mero Bouw B.V., een bouwonderneming met fulltime bouwbegeleiders. In deze periode zijn, naast eigen ontwikkelingen, veel woningen gerenoveerd voor zowel particulieren als projectontwikkelaars.

Frans Langerhorst

Frans Langerhorst heeft na een studie Rechten en een opleiding tot financieel analist (CFA)  meer dan 20 jaar ervaring opgedaan in investment banking en vermogensbeheer, waarbij hij internationale teams van professionals aanstuurde. Hij heeft aan vele transacties gewerkt, waaronder gestructureerde financieringstransacties voor onroerend goed en duurzame-energieprojecten. Frans woont en werkt in Amsterdam.

Max Jaspers

Max Jaspers studeerde Werktuigbouwkunde aan de Hogeschool van Amsterdam, waarna hij in 2021 zijn master Business Management afronde. Aansluitend ging hij als management trainee aan de slag bij technologiebedrijf Aalberts. Hij groeide door tot global projectmanager en was verantwoordelijk voor het analyseren, definiëren en implementeren van nieuwe strategische initiatieven en kostenbesparingen.

Als asset manager bij R3FUND is Max Jaspers verantwoordelijk voor de optimalisatie binnen het technisch beheer team. Ook zet hij zich in voor het verduurzamen van de woningen.

Max Admiraal

Max Admiraal studeerde Built Environment aan de Hogeschool in Amsterdam. Na zijn studie heeft hij ervaring opgedaan bij Syntrus Achmea, Colliers, Savills en Saxo Bank. Daarna is hij gaan werken bij Royal Properties Group Asset Management als Asset Manager waar hij het technisch en commercieel management deed van de woningportefeuille in Amsterdam en landelijke winkelportefeuille. Bij R3FUND is Max actief als Asset Manager en betrokken bij het technische- en commercieel beheer.

R3FUND ASSET MANAGEMENT

Wilt u meer weten over beleggen of onze fondsen?

Heeft u vragen over onze fondsen of over het beleggen in vrije sector huurwoningen?
Neem contact met ons op! We staan u graag te woord.

naar contact

Nieuwendammerdijk 536A
1023 BX Amsterdam

Volg ons op LinkedIn